Marljivost Ažurnost Točnost Energetičnost Uslužnost Sigurnost

Kontakt

Adresa:Avenija Marina Držića 4, Zagreb

E-mail:mateus@mateus.hr

Tel: +385 1 6311 140

Fax: +385 1 6311 144

HR | EN | DE

Misija i vizija

Misija i vizija

Misija

Pouzdan partner malim i srednjim tvrtkama u cilju davanja revizijskih, računovodstvenih i poreznih usluga, te usluga financijskog i organizacijskog konzaltinga. Sve to zasnovano je na načelima poslovne izvrsnosti, sigurnosti, pouzdanosti i pravovremene informiranosti. Svrha davanja naših usluga je potpora upravi klijenta i sigurnost njihovim vlasnicima. Naše usluge su najefikasniji parametar za njihovo uspješno upravljanje tvrtkom.

Vizija

Stalnim unaprijeđenjem poslovanja stvarati uvjete za pružanje novih usluga našim klijentima koji će od toga imati koristi, uz najbolji omjer cijene i kvalitete. Stalno težiti ka poboljšanju kvalitete u pružanju naših usluga. Inovativnim zahvatima omogućiti transparentno praćenje izvršenja naših poslova.

Ciljevi

Izvještavanje klijenata o uočavanja poslovnih kretanja, analize njihovog poslovanja i smjernica za daljnje poslovne odluke. Permanentno educiranje klijenata zbog podizanja njihove svijesti o važnosti računovodstvenih podataka i njihovoj učinkovitosti za donošenje pravovaljanih poslovnih odluka. Permanentno stručno educiranje naših kadrova.

Moto

Usuditi se: to je cijena napretka!
- Victor Hugo