Marljivost Ažurnost Točnost Energetičnost Uslužnost Sigurnost

Kontakt

Adresa:Avenija Marina Držića 4, Zagreb

E-mail:mateus@mateus.hr

Tel: +385 1 6311 140

Fax: +385 1 6311 144

HR | EN | DE

O nama

O nama

Naš tim

Stručna ekipa ovlaštenih računovođa, ovlaštenih komercijalnih revizora i sudskih vještaka za financije vrlo profesionalno obavlja svoje obveze. To su profesionalci s afinitetom i ljubavlju prema poslu i struci, sretna i spretna kombinacija iskustva i mladosti, s prosjekom od 19 godina radnog staža. Mateus ima odgovarajuću radnu opremu i adekvatan poslovni prostor. Redovito surađujemo s nekoliko specijaliziranih savjetodavnih društava, odvjetničkih i javnobilježničkih ureda, sudskih vještaka, ovlaštenih sudskih tumača te drugih revizorskih tvrtki kako bi naše usluge bile što kvalitetnije i ažurnije.

Na tržištu smo preko 20 godina i svim našim klijentima pristupamo individualno kroz partnerski odnos. U poslovanju primjenjujemo suvremena tehnološka rješenja i za naše stručnjake nema nepoznanica u profesiji.

Znanje i iskustvo

Mateus je tijekom svog 20-godišnjeg poslovanja oformio vrlo jake i kompetentne timove ovlaštenih računovođa, revizora i sudskih vještaka.

Stranci, poduzetnici i članovi uprava, prepoznali su našu snagu i stručnost u pokretanju i praćenju poslovanja u Republici Hrvatskoj i nadasve stalnu informiranost oko poreznih i drugih propisa koji određuju okvir njihovog poslovanja. Zbog toga smo razvili odjel za rad sa strancima.

Tijekom godina sudjelovali smo u osnivanju trgovačkih društava, spajanja i pripajanja, razdvajanja i likvidacija, organizirali računovodstvene službe, educirali osoblje za rad u računovodstvu, radili na međunarodnim projektima, reviziji trgovačkih društava i neprofitnih organizacija, radili na kontrolingu poslovanja i na izvještajima za vlasnike, a u zadnje vrijeme radimo na revizijama projekta financiranih od EU.

Stečena znanja i dugogodišnje iskustvo u brojnim djelatnostima naša je najveća snaga.

Naš rad i izvršavanje poslovnih obaveza temelji se na načelima Kodeksa etike za profesionalne računovođe koji izdaje Odbor za međunarodne standarde etike za računovođe (International Ethics Standards Board for Accountants - IESBA) Međunarodne federacije računovođa (International Federation of Accountants – IFAC)

  • Poštenje
  • Objektivnost
  • Profesionalna kompetentnost i dužna pažnja
  • Povjerljivost
  • Profesionalno ponašanje

Kvalitetan rad postižemo i primjenom modernih tehničkih i tehnoloških rješenja.

U Mateusu nema kolektivnih godišnjih odmora tako da usluge pružamo kontinuirano tijekom cijele poslovne godine.

Članstvo u stručnim udrugama

Mateus je član Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika (RiF), udruge Hrvatskih računovođa (RRIF) i Hrvatske revizorske komore (HRK).

Shvaćajući važnost društveno odgovornog ponašanja, Mateus je dana 28.08.2007. godine potpisao Kodeks etike u poslovanju koji je usvojila Skupština Hrvatske gospodarske komore.