Marljivost Ažurnost Točnost Energetičnost Uslužnost Sigurnost

Kontakt

Adresa:Avenija Marina Držića 4, Zagreb

E-mail:mateus@mateus.hr

Tel: +385 1 6311 140

Fax: +385 1 6311 144

HR | EN | DE

Tvrtka

Tvrtka

Tvrtka

Naš stručni tim od 1991. godine kvalitetno pruža usluge pravnim i fizičkim osobama, stalnim i povremenim korisnicima usluga.

[više..]

O nama

O nama

Stručna ekipa ovlaštenih računovođa, ovlaštenih komercijalnih revizora i sudskih vještaka za financije vrlo profesionalno obavlja svoje obveze. To su profesionalci s afinitetom i ljubavlju prema poslu i struci, sretna i spretna kombinacija iskustva i mladosti, s prosjekom od 19 godina radnog staža.

[više..]

Misija i vizija

Misija i vizija

Pouzdan partner malim i srednjim tvrtkama u cilju davanja revizijskih, računovodstvenih i poreznih usluga, te usluga financijskog i organizacijskog konzaltinga. Sve to zasnovano je na načelima poslovne izvrsnosti, sigurnosti, pouzdanosti i pravovremene informiranosti.

[više..]

Cjenik

Cjenik

Na tržištu ima osoba i trgovačkih društava koje pružaju usluge računovodstva bez odgovarajućih profesionalnih znanja, ali zato po cijenama nižim od realnih, cijenama koje ne mogu osigurati kvalitetu i permanentno stručno obrazovanje.

[više..]

Klijenti o nama

Klijenti o nama

Za svakog poduzetnika i svaki poslovni subjekt preporuke (reference) su jako bitne. Poslovni partneri različito razmišljaju o javno objavljenim referencama (preporukama). Jedan dio njih ne želi da se njihov naziv nalazi na Internetu kao podatak tko za njih radi računovodstvene poslove. Mi takvo razmišljanje cijenimo i prihvaćamo. Na ovoj listi, abecednim redom, nalaze se korisnici naših usluga koji su dali izjavu o našoj poslovnoj suradnji. Zbog toga im se zahvaljujemo.

[više..]